Monday, February 7, 2011

Meet My Girlfriends

Salam, hye...entry for today saja2 nak show off my best friends :) I have lots of friends but this three person is the person i know i will be able to rely on them for the rest of my life.. Org cakap when u enter mana2 universiti, susah nak cari kawan yg betul2 boleh ada with u saat susah and senang. But, lucky for me i've found them !! They willing to lend their ears and their shoulders for me everytime i need it..Thanks friends :) 

MADIHAH

Madi is my best friend since i entered UUM.. She's also my room mate. Really2 kind hearted la dia ni.. Very2 rajin of coz rajin than me. :) Madi is a very generous person.. Budak nih asal Skudai.. jauh nun di Selatan, Rina pulak org Kedah, so bila North meet South memang best :) Dia punya slang and loghat Kedah memang mcm dibuat2.. :p Macam siam pun ada.. For me, i think she is the best room mate ever ... :)

FAIRUS

Fairus..Org kedah jugak. Same city as me, Alor Setar. I know her pun since entered uum nih. Dia nih memang suka menolong lahh.. Dia ni lembut sgt orgnya sampaikan susah tu say NO to others even dia sebenarnya ada hal or problems dia sendiri. So, Madi and me selalu nasihat dia, "Fairus, feel free to say NO!"  =p

FARADILA

My friend since form 6. She's now studying mass comm kat UITM Shah Alam. She's gorgeous for sure! Sorry if pic ni agak blur2 sikit muka u Farah=p. She's very funny and rasa best hang out with her. Sebab kami ni satu kepala. Then we also shared lots of interests.. I miss her.. 

That's all... Entry merapu utk hari ini. Amat malas utk cari info and type panjang2 sebenarnya thats why sumbat ja entry ni.. :) 
Whatever it is, I love all my friends.. Thanks for being my friend.

Footnotes: Sorry if entry ini hampir sama dengan karangan budak sekolah " Kawan Saya". =p

8 comments:

KELI OH KELI said...

") syukur dikelilingi sahabat2 yang baik...

Madi,Fairus & Fara..tq kerana menemani Rinaku!

alexa yussida said...

next tyme ade muka yus lak:p

Rina Azam said...

keli,
trima kasih juga..:)

yuss,
for sure dear...:)

Hanis Azla said...

bestkan ada teman2 baik mcm ni.. so kena hargai betul2 persahabatan ini..

sophie said...

Cherish your friends Rina

anamizu said...

wahh syg bff kite kan?kan?kan? hihi
cik ana pun syg bff cik ana..ngee~~

recent post : |kenal mohsen namjoo???|

Si Gadis Pipi said...

saya kenal fairus duk depan bilik saya kat kachi :)

Anis izyan Abd Rahman said...

sgt cantik ur picture , gune effect apekah?