Sunday, April 25, 2010

Thanks

AWARD PUKAL



Ingin thanks to pemberi award yang amat faymes
dan jugak amak comel dan baik hati..
Tak lain tak bukan..
Utk award Beautiful Blogger, Interesting Blog and Adorable Blogspot
Tima kasih wahai saudari yang rupawan..
Silalah bagi lagi award ya..ok??

Nak pass award ni utk 3 yang lucky.. sapa aa?
Rasa nak memberi utk kaum hawa laa..
;)
 Sila ambik award neh wahai 

 Cik Tukangkata
CheqPpJoy ( betul kan ejaan?)
Cik Azi Nilam ( template kita sama..malu aa )


And akan sy maklumkan pada mereka bertiga ya...


7 things about me:
Suka hindustan
Suka sembang tak berenti2 dengan room mate
Suka nyanyi2
Suka usyar beruk2 berkeliaran di kawasan hostel DPP Bank Rakyatku
Selalu merindui keluarga dan azamku
Selalu membenci orang yg suka menyusahkanku satu masa dulu
Buat kerja last minute

5 comments:

s h e e said...

thanx dear sudi terima my award...hehe... (^_~)

azie said...

wow dpt award pukal.... tahks ye dear coz sudi bg kt azie, nti azie ambik ok :)

TUKANG KATA said...

wah..3 sekali..
:)

terima kasih..terharu sy..
sebagai tanda terima kasih sy,saya akan memberi sokongan padu pada blog ni
:) mari kita bertukar2 award..anda boleh ambil blogger award friendship dari blog saya..(pic bear)
tenkiuk2..

sophie said...

banyaknye award!congrats

kk said...

aboutme tu mcm sebijik sejibon perangai i.hehehe.