Wednesday, May 12, 2010

Cepat Bertindak!


Blogger2 semua please pay FULL ATTENTION to these entry. Anda semua di dalam bahaya. Sekeliling anda dipenuhi dgn bakteria dan kuman yg jika dibiarkan bermaharajalela boleh menggugat nyawa anda. Adakah anda mempunyai simptom-simptom berkenaan? Selesema? Batuk2? Gatal-gatal seluruh badan ? Di dalam poket dan wallet anda ada benda berkuman dan bakteria yg berbahaya seperti bakteria E.Coli dan S. Aureus. Kotoran seperti Staphylococcus. Kemungkinan utk anda mendapat kudis2 dan gejala penyakit kulit adalah amat tinggi kerana anda tidak tahu dari mana asal usulnya benda tu!! Dari siapa? Jadi.. Cik Rina tidak mahu anda sakit dan tidak dapat menjalakan hidup dengan harmoni.. Jadi dengan rela hatinya, Cik Rina menerima kuman-kuman yg blogger semua nak bg kat Cik Rina. Silalah...  Benda apa yang berbakteria bahaya tu? 
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

Cik Rina tidak mengarut. Kajian membuktikan duit amat kotor sama kotor dengan toilet. Jadi, berfikirlah dan hulurkan pada Cik Rina. Buatlah keputusan utk masa depan yg lebih cerah.

Sekian, entry prihatin.
P/s: Number akaun akn diberikan kemudian. Tq

34 comments:

SheY PuLL said...

pas nie xleh gune DUIT la...

snow white said...

hehehe..sapa tak mau duit bagi kat snow white tak pa..hehehehe.

Nuraisyyah said...

hahah..nt kte share2 ae..;p hahak

Nur Hawa Mohd Zin said...

guit duit sambil memakai sarung tgn tak pun basuh tgn selepas pegang duit dgn sabun anti bacteria...ehehheh...duit akan ada 'kuman' lau salah guna kot...

[[iidyLL_iceneSS]] said...

cikna g kat sis jer sng...huhuhuhuhu
xpn kt share...tp sis xmo share lor..

kacang said...

hohoh.
pnut batuk2 nie.
kne kuman tu la kott.
hahaha

Darkbatman said...

hahaa.meh bg sini duit 2.

tweety suwitt said...

betul2...sbb duit byk bertukar tgn kn...
sama jugak dgn telefon bimbit..
kotor juga..nmpak bersih, tp bakteria padanya?
hmm...
cik rina jgn lupa cuci tgn lepas pgg duit.. =)

suka_haha said...

sape2 yg xnk duit boleh nagi kat saya je. jgn buang rugi nnt. hehehe...

dayah aziz said...

sungguh suspen entry berkenaan....
but remmber...
duit adalah segalanya....
nak masuk toilet pon pakai duit tau.....=p

Hana Picca said...

meh kak hana tolong cucikan virus2 nih :P

Aidi-Safuan said...

hahaha...meh sini no akaun. kering kontang japgi duit dalam tuh

ked :) said...

wah,boikot duit laa lps nie..
HEHE :) no shopping2..

sophie said...

Duit kotor ke? Wow!Shocking.. Haish..Kotor x kotor nak kena simpan gak

cikCEPET said...

dasat2..!!
brite pnting neh..
mst bgtaw kt parents..
so nt dpt bersih kn kuman tuh then msuk dlm acc snirik...
heeeee~ :))

MrS ShaHriL said...

xpe le rina...diba sggup amik kuman tu...cian t rina skt klu bg duit tu pd rina...hehehe

PROJEK KELI KANVAS said...

saya ada buat perkhidmatan money laundry...nak bersihkan duit??? no problemo.... :P

+akufobia+ said...

kerja dengan IWK ke?haha.

Lovely Bella said...

adehh.. ku ingat kuman jenis yg berbahaye nih.. huhu kalu kuman tuh duit x per2.. biarkan ia bermaharajalela .. hahahha salam singgah.. thanks nice blog.. udah follow kamu!!

✿nenek moden✿ said...

hahaha..apa kes ni??
ayat suspen jerk..hehehe..

shameel Iskandar said...

saya pun ingatkan kuman apa. Tapi sy pernah terbaca dialaog dlm filem tamil. Mata wang yg laku di mana2 sahaja ialah perempuan. Ni kes pelacuran

Lepat Pisang said...

Pergh!lepat ingatkan amaran kesihatan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia..he..he..sekali duit da...

Nasrina a.k.a Cikna said...

blogger2 sekalian... sila komen d shoutbox utk hulurkan kuman2 anda sekalian.. sepantas kilat cik rina akn hulurkan number akaun...

encik tikus said...

Bakteria E.Coli and S.Aureus tuh wujud ke ? :)

syAzAnA said...

ish. pe kes bagi kat rina.
bagi kat kita lah.
kita kebal bab2 virus nie.
antibody kita kua. hehehe

crayon said...

bak sini duit tu!! (dengan gaya garang)

Azizul Luqman said...

wah...
dari bg cik rina, bek abis kn duit beli bnde lain...
hohoho... :))

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tgh membilang hari utk gaji lagi 2 minggu
hehhehee

Yatre Hayati said...

hahaha..ingat pasal H1N1 tadik...rupanya....duit..lawak la entry ni..

Miss Rouge said...

ayoooo. guna visa debit la pasni :)

helena's said...

mana tak kotor..berapa tangan dan pegang.hukhuk

s h e e said...

miahaha...cik rina kena penyakit kang cmne...cmtu sme org xley pegang duitla...

Nur -al- Ain said...

erkkkk.. dah la ade tabiat suke cium duit.. nak nak duit baru.. taknak buat dah la.. geli2

Nasrina a.k.a Cikna said...

susah la cmni.. suma blogger tanak bg duit kat cik rina.. ketegaq betoi la.. sakit baru tau..lantakla..=) hoho