Wednesday, October 27, 2010

Blogger Pilih Kasih

Assalamualaikum n salam sejahtera..

Entry yg teramat short. Just wanna ask your opinion... Pernah terjumpa blogger pilih kasih? I mean.. Dia cuma pilih yang sekutu dengannya sahaja. Mengikut kriteria yang disukai..Kalau she's a pretty girl..( contoh saja ya ), dia tak akan layan blogger2 picisan wanita yang lain. Kecualilah if blogger tu dia lihat ada rupa, ada gaya yg maybe melebihi dia.. and so on..I don't know.. Maybe i'm wrong in judging someone.. If blogger tu hot and agak famous, she/he will stick with him/her. Maybe untuk wujudkan satu komuniti yang nampak hebat2 saja =p. But it's okay.. Ini alam maya.. Maybe i was wrong.. But sometimes i keep wondering why.. Itu saja entry mengarut.  

Sekian. :) 

P/s: But if ada anything to share.. please do so.. ..thanks.

15 comments:

h e r n y z a r said...

wht happened dear ? emo jep.. ada gak yg begitu ? huhu~!

Nana iidyLL said...

hihihihi
dah lama perasan situasi cmni..
kt nie blogger picisan jer..
bl pk2 blk,br lar mereka dgn dunia mereka,jnji xkco kt...
tol x...:P

Rina Azam said...

hernyzar,
eh..xdk apa yg terjadi dear.. tp memg wujud blogger cmni tau :)

Nana,
betull..just saja wondering why... Apa yg bagus sgt kan ..:p..

SyUhAdA said...

ntah la..
xpasan la pulak..

Encik Tikus said...

ahaha, kenapa nie. jangan nanges2 dah, gua ada bawak tisu nie

~ Lady ell ~ said...

tk per..seeloknya berkwn dialam maya jer..tk de sesapa nk saling menyakitkn..kalau dh jumpa gitu ler gamaknyer...

Rina Azam said...

syuhada,
:)

en.tikus,
nothing happened exactly.. just wanna share..tq

Rina Azam said...

Lady Ell,
:)thanks for coming

el said...

mmg ada mcm tu dik...
k.el pun kdg2 geram jugak
asik kita je tertongeng2 kt blog dia haram dia nk mai blog kita nk komen ke tggl jejak..geram tau blogger cam ni..cam la hebat sgt..kahhhhhhhhh

k.el x gitu kan kan kan kann :)

Rina Azam said...

k.el,
hoh..memg betoi sgt2 laaa...
amat2 memberi huraian utk entry rina yg agak berbahasa lembut itu.. ahhahaah..
thanks k.el
the best la.. :p

alexa yussida said...

salam rina..nape emo2 ni sayang..maybe blogger tu tak pasan kut ataupon die bukannya yg rajin bw sume org..juz bls org yg singgah tmpt die je ke..hehe..cuba berfikiran positif wlpon kecik hati juge dgn sesetgh blogger..hahahha:p

Rina Azam said...

alexa,
dear..tak ada apa2 lah :)

alexa yussida said...

but its true dear ape yg u ckp tu..even rina dah almost 1k..rina jejak je sume org tp sesetngh tu bila dah beribu riban..jgn harap la dorg nk jejak kita..xnk kwn pon kut..uuu mntg2 kita budak hingusan lam alm blog:p hehehe

Rina Azam said...

alexa,
follower sbnarnya x menggambarkan ke'bagusan' blogger tu.. follow kena ikhlas kn.. yg penting quality, not quantity.. rina bkan blogger hebat pun. entry bnyk ambik dari web lain n share kat sini ja..hehe..

Ellen said...

Dik Rina...harapan akak, bukan akak yang dimaksudkan ya..hehe..bukan bermksd akak ni blogger bagus..akak pun baru 3 bulan lebih ja ni...akak juga ada pengalaman cam ni...blogger Otai lagi ni..

Harap adik sabar ya...memang betul kata adik yang penting is quality not quantity kan...hmm..akak pn tak tau nak ckp per lagi...hehee...

Salam kenal dan kalo akak yang buat adik kecik hati..sowi yer..maybe terlepas pandang kot..[perasan jer kak ellen ni kan}