Friday, March 26, 2010

My First Award

Salam....Wah Award


Saya telah mendapat award!!!
Waah..
Walaupun baru dlm berblogging neh...
Tak sampai sebulan pun..
Yeuhuu~
Sampai time dpt award neh pun sy tak tau apa nak buat..
Hehew~
Terpinga2 la skejap...
Apapun saya nak berterima kasih tersangat bnyklah..
Kepada encik thaiko
Cderluck!!!!


Terima kasih sgt2..
Terharu rasa nak nanges pun ada neh..
---sob----sob----
( Atas pentas smbil julang award )
Walaupun rasa mcm masih baru and still xlayak..
Tp dengan besar hatinya saya menerima award neh..


Uppss... sebelum tue saya ingin mengTAG award neh utk 12 kwn2 yang baik dan cun..
Sbnarnya oleh kerana sy pun baru lagi dlm berblog neh..
Saya pun susah jgk nak memilih..
Utk sesapa yg tak dpt tu.. jgn terasa ya... Next time mesti marrii..
Jom lihat sapa kena:
( Upss...saya just dpt pilih 7 jaa...sbb blurr la...)
Tahniah2!!


7) http://semuatentangkiter.blogspot.com/

Apa yg nak buat bila dpt award??

* Thank and link to the person that give u award
* Post this award onto 12's bloggers you have recently discovered and think are fantastic
* Contact and let them know they've won the award

4 comments:

l bro m said...

hehe sy nk komen apa pun tak tau.. tahniah je r,, smoga bahagia hidup ye..

raja dinie said...

thanks a lot~~~
first time dpt award...
suke sngat~~~
;)

ney said...

mekaceh give me that awardz~terharuuu~

si para para said...

cool....