Sunday, June 13, 2010

Blog Mesti Terjah




Salam and selamat sejahtera... Hari ni tanggal 13/06/2010.. Cik Rina sesaja nak mengpromotekan 2 blog yg Cik Rina suka n nak blogger2 suma terjah seterjah terjahnya blog neh.. 2 blog ni ada motif n theme masing2.. And tak pernah lari dari temanya.... Tepukan gemuruh wat blog  HARIA PENANG. Wah3.. Cik Rina syorkan blog neh pada penggemar2 sukan bola sepak dalam mahupun international punya soccer. Smua info dia ada.. And info latest pasal World Cup pun ada tau.. contohnya dalam entri Serbia menentang benua Afrika. Ada jugak info berkaitan tokoh2 dalam bola sepak nih contohnya dalam entri berkenaan Hasmawi Hassan. Mungkin kerana tuan punya blognya yg amat meminati sukan bola sepak ni... Nak kenal dgn tuan blognya?? Tuan blog ni walaupun masih muda tapi mampu mempamerkan penulisan yg baik dlm blog. Dah pandai budak2 muda sekarang. Syabas!Semoga harapan adik utk menjadi pemain bola sepak profesional akan tercapai. Insya Allah.

My Photo
Blog yang kedua... blog Keli Oh Keli. Cik Rina mengenal dunia blog ni pun sebab dia lah. Wah3... Tak perlu dipertikaikan lagi kehebatan blog ni kan. Tak lari daripada missionnya utk memartabatkan keli halal. Alhamdulillah. Semua info psl keli..  Cik Rina pasti ramai yg tau pasl blog kebiru-biruan ni kn. Okey2.. Antara entri yg menarik dalam blog best ni macam Pertandingan Ratu Ikan Keli, dan yang paling menarik dan berinformasi ialah Tips Mengenal Ikan Keli yang halal. Ahaa.. so, jgn lupa jenguk2 blog ni gak k. Nak knl dgn tuan blog? Xperlulah ya.. Go go Keli..

Okay.. tu saja entri Cik Rina for today... enjoy those blog yg memg besh.. N slalu2 gak la jengah cni k.. Daa..


Sila tekan huruf berwarna di atas ya utk ke laman tersebut. Thanks

8 comments:

lisa said...

best2 jugak...penuh dengan info...blog nie pon saya suka ...nice blog..semua pink...comelx2

s h e e said...

hehe...cik rina terjah blog skrng...lalala...

sy sukew makan ikan keli...lalala...

aNiSa hANg tUaH said...

jom terjah.hee

Encik Tikus said...

ingat blog saya ada tadi,hehe

haria_penang said...

time kAsih kak ina =)

KELI OH KELI said...

time kAsih juga kak ina.. =p

sop said...

terjah bloh sya juga yekk
www.gnesop.com

HonEyBuNNy said...

baik..nak terjah la neh...heheh